Главния прокурор Иван Гешев е готов да направи страшни разкрития и посочи,

...
Главния прокурор Иван Гешев е готов да направи страшни разкрития и посочи,
Коментари Харесай

Ще хвърчат глави! Страховита закана от Гешев

Главния прокурор Иван Гешев е подготвен да направи " страшни разкрития " и посочи, че от това ще има огромен позор за част от членовете на Висш съдебен съвет.

-->
" Декларирам доста ясно, че от това ще има огромен позор за една огромна част от членовете – или някаква част на членовете на Висш съдебен съвет. Който позор няма да е за основния прокурор и за прокуратурата. За благополучие, няма да е и за целия Висш съдебен съвет. Но си мисля, че той ще подейства очистващо на политическото въздействие в правосъдната власт - и съм прекомерно решен да го направя в името на децата ми и на българските жители. Защото е време политиката да излезе от правосъдната власт ", изясни Гешев, съобщи България Он Ер.

" Определено ще бъде забавно. Ще бъде потребно за българските жители и за България, ще бъде потребно за правосъдната власт. И тъй като съм прокурор, следовател и служител на реда - вярвайте ми - като се изключи че мога да го кажа, мога и да го потвърдя. Със съответните начини, уредени в българското законодателство ", акцентира основният прокурор.

Гешев обаче сподели, че е свикан в понеделник в Софийската градска прокуратура по инспекция за търговия с въздействие, и едвам по-късно е подготвен да даде детайлности към записите на политици и магистрати, с които разполагал.

За станцията в Боровец той сподели, че е почивна база на прокуратурата, в която са почивали в това число и членове на Висш съдебен съвет. Преди съвещанието ръководителите на Върховен касационен съд и Върховен административен съд дефинираха създалата се обстановка като извънредно тревожна. 

След дълги диспути бе решено министърът на правораздаването Крум Зарков да насрочи изключително съвещание на Висш съдебен съвет, на което да бъде разискван детайлно сигналът на заместника на основния прокурор - Борислав Сарафов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР